NASZ ASORTYMENT

Wybierz z oferty naszych razowych delikatnych i drobno mielonych mąk o najwyższej jakości. Mielimy je dla was najdrobniej na czeskim rynku.

Sortiment Sortiment
Mąka orkiszowa to dobra alternatywa dla mąki pszennej. Dodaje potrawom smaku i zapachu orzecha laskowego, można ją łączyć z mąką pszenną lub całkiem ją zastąpić.

MĄKA ORKISZOWA GŁADKA

Więcej
Mąka orkiszowa razowa charakteryzuje się delikatnym smakiem i zapachem orzecha laskowego i możne ją w dowolnych proporcjach mieszać ze zwykłą mąką pszenną lub całkowicie ją w kuchni zastąpić.

MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA GŁADKA (RAZOWA)

Więcej
Mąka gryczana razowa nadaje się do pieczenia słonych i słodkich ciast, racuchów, naleśników i muffinów lub do przygotowywania quiche, placków i herbatników. Można ją wykorzystywać również jako domieszkę do ciasta z mąki orkiszowej i pszennej. Może zawierać śladowe ilości glutenu.

MĄKA GRYCZANA PEŁNOZIARNISTA GŁADKA (RAZOWA)

Więcej
Mąka żytnia razowa nadaje się do pieczenia chleba, przygotowywania zakwasu lub do ciast typ piernik.

MĄKA ŻYTNIA PEŁNOZIARNISTA GŁADKA (RAZOWA)

Więcej
Nasza mąka ryżowa nadaje się do przygotowywania deserów, pieczenia herbatników, chleba, naleśników, klusek, knedli i wielu innych wytrawnych i słodkich potraw. Może zawierać śladowe ilości glutenu.

MĄKA RYŻOWA

Więcej
Mąka pszenna TYP 530 jest odpowiednia do robienia wszelkiego rodzaju ciast drożdżowych do pieczenia potraw wytrawnych i słodkich.

MĄKA PSZENNA GŁADKA (TYP 530)

Więcej
Mąka pszenna TYP 400 jest odpowiednia do robienia wszelkiego rodzaju ciast drożdżowych do pieczenia potraw wytrawnych i słodkich.

MĄKA PSZENNA PÓŁGRUBA-KRUPCZATKA

Więcej
Mąka pszenna krupczatka nadaje się przede wszystkim do przygotowywania potraw gotowanych i mącznych przystawek.

MĄKA PSZENNA KRUPCZATKA

Więcej
Mąka orkiszowa BIO to dobra alternatywa dla mąki pszennej. Dodaje potrawom smaku i zapachu orzecha laskowego, można ją łączyć z mąką pszenną lub całkiem ją zastąpić.

MĄKA ORKISZOWA BIO TYP 630

Więcej
Mąka orkiszowa razowa BIO charakteryzuje się delikatnym smakiem i zapachem orzecha laskowego i możne ją w dowolnych proporcjach mieszać ze zwykłą mąką pszenną lub całkowicie ją w kuchni zastąpić.

MĄKA ORKISZOWA RAZOWA BIO

Więcej
Mąka żytnia razowa nadaje się do pieczenia chleba, przygotowywania zakwasu lub do ciast typ piernik.

MĄKA ŻYTNIA RAZOWA BIO

Więcej
Mąka pszenna razowa BIO jest odpowiednia do robienia wszelkiego rodzaju ciast drożdżowych do pieczenia potraw wytrawnych i słodkich.

MĄKA PSZENNA RAZOWA BIO

Więcej

Strona internetowa wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić prawidłowe działanie stron i dokonywać analizy odwiedzalności.
Korzystając ze strony, wyrażasz na to zgodę.